Kapcsolat

Medyag Kft.

4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98.

Levelezési cím: 4012 Debrecen, Pf.: 99.

Telefon: +36 52 534 402

Telefax: +36 52 534 403

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Web: www.sejtterapia.hu, www.medyag.hu

 

Kapcsolatok:

Sejtterápia Laboratórium:

Dr. Tudlik Zsuzsa, minőségbiztosítási vezető, QP: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Tel: +36 52 534 402
Fax: +36 52 534 403

Postacím: 4012 Debrecen, Pf.:99.

 

Jognyilatkozat

Ezen az oldalon a jelen weboldalra látogató Internet felhasználókra vonatkozó jogi utasítások
találhatók.

E weboldal tulajdonosa és működtetője a Medyag Kft. (a továbbiakban: Medyag). A Medyag által a weboldalon elhelyezett anyagokat, beleértve a védjegyeket és a domain neveket, a szellemi tulajdonra vonatkozó törvények védik és azokat a Medyag birtokolja, vagy használatukra jogosult.

Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlap látogatása révén Ön elfogadja az alábbiakban leírtakat, melyeket a Medyag megváltoztathat. Ez vonatkozik mind a regisztrált, mind a nem regisztrált felhasználókra.

A Medyag előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalon található anyagokat vagy azok egyes részét másolni, reprodukálni, megváltoztatni, újrapublikálni, feltölteni, módosítani, továbbítani, vagy bármi módon teríteni, felhasználni, nyilvánosságra hozni. A honlap tartalma kizárólag személyes használatra tölthető le, nyomtatható ki, az oldalakon a szerzői jogra, illetve szellemi tulajdonra vonatkozó megjegyzések megőrzése és feltüntetése kötelező.

A weboldalra feltett információk, különösen a pénzügyi információk, nem tekinthetők befektetésre ösztönző felhívásnak, nem foghatók fel úgy, mint hirdetés, vagy nyilvános ajánlattétel.

A Medyag nem vállal garanciát az anyagok hitelességéért és nyomatékosan elhárít minden felelősséget és kötelezettséget az oldalon szereplő információkkal kapcsolatban. Felelősség sem a Medyag, sem a honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli a honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért (közvetlen vagy közvetett), adatvesztésért, illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

A Medyag nem felel olyan mások által üzemeltetett weboldalakért, amelyek a Medyag weboldalán keresztül érhetők el. Nem áll módunkban ellenőrizni ezen idegen weboldalak tartalmát, amelyek a Medyag-tól teljesen függetlenek. A weboldal és az idegen weboldal közötti kapcsolat létezése semmiképpen nem jelenti azt, hogy a Medyag bármi módon is elfogadná a weboldal tartalmát vagy azt, amire a tartalmat esetleg felhasználják.

A Medyag a számára elküldött információkat nem őrzi meg, feltétlen válaszadási kötelezettséget nem vállal.

A Medyag az esetleges regisztráció révén birtokába került adatokat harmadik, illetéktelen személy számára külön írásbeli hozzájárulás nélkül nem teszi hozzáférhetővé, és gondoskodik azok titkosított, elkülönített tárolásáról.

A Medyag honlapján található képek kizárólag tudományos ismeretterjesztő célt szolgálnak.

A Medyag a honlapján található valamennyi információval kapcsolatos minden jogát fenntartja.

A Medyag honlapjának tartalmáért kizárólag a Magyarország területén érvényes jogszabályi rendelkezések keretei között vonható felelősségre.